Charmiga skånelängor med pool och tennisbana

Beskrivning

Bjäreterrassen ligger på bekvämt avstånd från såväl Torekovs mysiga hamnområde som golfklubb. Området består av arkitektritade parhus på två plan i ett charmigt bostadsområde med karaktäristiska skånelängor. Härligt ljusinsläpp och gott om plats för umgänge. Husen är byggda år 2017 och här finns ett gemensamt poolområde (öppet sommartid) med solstolar, pool, duschar, toalett och bastu. I området finns även en tennisbana och ett mysigt orangeri att hålla middagar i (bokas via app).

Husens skick och utrustning

Samtliga hus har kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med matplats och soffgrupp. Slå upp dubbeldörrarna och kliv direkt ut till den anslutande uteplatsen och trädgården, här finns utemöbler och grill. 

Alla hus har ett badrum på entréplan med golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. I de flesta hus finns ytterligare ett badrum uppe, men i en del av husen är det ersatt med en klädkammare. Boendena har antingen ett större vardagsrum och endast två sovrum på övre plan, alternativt ett mindre vardagsrum och ett extra sovrum på entréplan. Alla kök är utrustade för självhushåll och har diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, kaffebryggare, tekokare samt brödrost, och är utrustade för det för boendet avsett antal gäster. Till varje boende hör en egen parkeringsplats och på områdets gästparkeringar finns möjlighet att ställa ytterligare bilar utan kostnad.

Standarden är densamma men utrustning i form av köksattiraljer, porslin, typ av grill, tvättmaskin, tv, utemöbler etc. skiljer sig åt mellan de olika boendena. Läs mer om olika boendens utrustning på respektive boendesida. 

Bjäreterrassen

I området finns ett poolområde med pool, solstolar och uteduschar som håller öppet sommartid. Här finns även en bastu som kan nyttjas fritt eller förbokas. Intill poolområdet finns en fin tennisbana som är kostnadsfri att använda. Ni har även tillgång till ett mysigt orangeri som rymmer större sällskap för middagar eller andra sammankomster, orangeriet är inte uppvärmt men här finns en kamin att elda i vilket bara ökar trivselfaktorn. (orangeri, tennisbana och bastu bokas via app).

Omgivningar

Ni bor ett par kilometer från Torekov by med restauranger, ett mysigt café med innergård, pizzeria och butiker. Här finns även en lokal ICA-butik. För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad där även ett antal andra butiker finns. Ni når Båstad på ca 20 minuter, på Köpmansgatan och i hamnen finns ett stort antal butiker, restauranger och barer. Har ni bil tar ni er enkelt runt kusten utmed Bjärehalvön för besök på de fina stränder som finns här. Ett tips är även att ta en dag och åka ut till Hallands väderö, båtar dit går från Torekovs hamn under sommarmånaderna. Besök Torekovs turistbyrås hemsida eller gör ett besök under deras öppettider. Även Båstad har en turistbyrå på torget vid kyrkan.

Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel, här finns gott om vackra cykelvägar att ta sig runt på. 

Hus 36, Bjäreterrassen

Ekdahls Lycka I Torekov

6 bäddar I 3 sovrum

Hus 56, Bjäreterrassen

Ekdahls Lycka I Torekov

6 bäddar I 3 sovrum

Hus 61, Bjäreterrassen

Alfred svens väg I Torekov
6 bäddar I 3 sovrum

Hus 10, Bjäreterrassen

Ekdahls Lycka I Torekov

6 bäddar I 3 sovrum

Hus 63, Bjäreterrassen

Alfred svens väg I Torekov

6 bäddar I 3 sovrum

Hus 25, Bjäreterrassen

Ekdahls Lycka I Torekov

4 bäddar I 2 sovrum

Hus 70, Bjäreterrassen

Alfred svens väg I Torekov

6 bäddar I 3 sovrum

Hus 75, Bjäreterrassen

Alfred svens väg I Torekov
6 bäddar I 3 sovrum


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. 

Rumsfördelning

Två till tre sovrum med två bäddar i vardera rum. Dessa boenden lämpar sig för 4-6 personer. 

Utrustning

Ugn, mikro, kyl/frys, induktionsspis, diskmaskin, kombitvättmaskin, grill, tv, kaffebryggare, brödrost.

Gästresurser

I dessaa boenden finns wi-fi, tv och parkeringsplats. Ytterligare parkeringsplatser i området. Tillgång till områdets pool, tennisbana, bastu och orangeri.

Omgivningar

Ca 2 km till Torekov hamn, ICA och pizzeria. Ca 1,5 km till Lyckantorget med ICA, Systembolaget, pizzeria. Drygt 2 km till Båstad hamn.

Tillval

Städning utförs professionellt inför varje ankomst. Sänglinne/handdukar, babyset med resesäng och babystol finns att beställa.


Vad tycker tidigare gäster?


Bokning