Beskrivning

Arkitektritat parhus på två plan i ett charmigt bostadsområde med karaktäristiska skånelängor. Härligt ljusinsläpp och gott om plats för hela familjen. Husen är byggda år 2017 och här finns ett gemensamt poolområde (öppet sommartid) med solstolar, pool, duschar, toalett och bastu. I området finns även en tennisbana och ett mysigt orangeri att hålla middagar i (förbokas).

Planlösning

Huset består av två plan med bottenvåning i öppen planlösning med gott om plats för matplats och vardagsrum, i direkt anslutning till en mysig trädgård med härlig uteplats för sommarens grillmiddagar. På nedre plan finns ett badrum med dusch, toalett, handfat, uppvärmd handdukstork, golvvärme och tvättmaskin. Det finns även möjlighet att dela av nedervåningen för ytterligare ett sovrum. En trappa upp finns två sovrum varav ett med klädkammare samt en mindre hall med plats för t.ex. en kontorsplats, det finns även ytterligare ett badrum
på övervåningen. Egen parkeringsplats direkt utanför huset.

Området

I området finns ett poolområde med pool, solstolar och uteduschar som håller öppet sommartid. Här finns även en bastu som kan nyttjas fritt eller förbokas. Intill poolområdet finns en fin tennisbana och ni har även tillgång till ett mysigt orangeri som rymmer större sällskap för middagar eller andra sammankomster. Här finns en kamin att elda i om kvällarna vilket ökar trivselfaktorn. Bokningar av tennisbana och orangeri görs kostnadsfritt via app. 

Omgivningar

Ni bor ett par kilometer från Torekov by med restauranger, ett mysigt café med innergård, pizzeria och butiker. Här finns även en lokal ICA-butik. För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad där även ett antal andra butiker finns. Ni når Båstad på ca 20 minuter, på Köpmansgatan och i hamnen finns ett stort antal butiker, restauranger och barer.

Sandlyckeskolan, årskurs 1-6 ligger bara någon dryg kilometer längre ner på gatan. I Förslöv finns skola upp till årskurs 9. Läs mer om skolor hos Båstad kommun.

Kommunikationer

Torekov ligger vackert precis vid havet längst ute på Bjärehalvön. Med bil tar du dig till Båstad på ca femton minuter, och till större orter som Ängelholm, Helsingborg och Halmstad på ca en halvtimme. Finns även bra pendlingsmöjligheter med tåg från Båstad eller Förslöv station samt busshållplats direkt ute på gatan.


Fakta

In- & utcheckning

91 kvm
3-4 rum
2-3 sovrum
2 badrum
1,5 plan

Rumsfördelning

Trädgårdsförråd

Fiberanslutning (hyresgästen tecknar abonnemang)

Kombitvättmaskin
Frånluftsvärmepump

Utrustning

Uteplats
Trädgård
Egen parkeringsplats
Gemensam pool
Gemensam bastu
Gemensam tennisbana


Hyresavtal

Lägenheten är omöblerad och hyrs ut i andra hand med möjlighet att teckna hyresavtal för en längre tidsperiod.


Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan