Charmiga skånelängor med pool och tennisbana

Beskrivning

Vi förmedlar uthyrning av flera hus på Bjäreterrassen som ligger på bekvämt avstånd från såväl Torekovs mysiga hamnområde som golfklubb. Området består av arkitektritade parhus på två plan i ett charmigt bostadsområde med karaktäristiska skånelängor. Härligt ljusinsläpp och gott om plats för umgänge. Husen är byggda år 2017 och här finns ett gemensamt poolområde (öppet sommartid) med solstolar, pool, duschar, toalett och bastu. I området finns även en tennisbana och ett mysigt orangeri att hålla middagar i (bokas via app).

Husens skick och utrustning

Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med matplats och soffgrupp. Slå upp dubbeldörrarna och kliv direkt ut till den härliga uteplatsen och trädgården med utemöbler och grill. Ett till två badrum med dusch och toalett. Det nedre badrummet har golvvärme, handdukstork och en kombitvättmaskin. Köken är fullt utrustade och har diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, kaffebryggare, tekokare och brödrost. Utanför husen finns egen parkeringsplats och på områdets gästparkeringar finns möjlighet att ställa ytterligare bilar utan kostnad.

Bjäreterrassen

I området finns ett poolområde med pool, solstolar och uteduschar som håller öppet sommartid. Här finns även en bastu som kan nyttjas fritt eller förbokas. Intill poolområdet finns en fin tennisbana som är kostnadsfri att använda. Ni har även tillgång till ett mysigt orangeri som rymmer större sällskap för middagar eller andra sammankomster, orangeriet är inte uppvärmt men här finns en kamin att elda i vilket bara ökar trivselfaktorn. (orangeri, tennisbana och bastu bokas via app).

Omgivningar

Ni bor ett par kilometer från Torekov by med restauranger, ett mysigt café med innergård, pizzeria och butiker. Här finns även en lokal ICA-butik. För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad där även ett antal andra butiker finns. Ni når Båstad på ca 20 minuter, på Köpmansgatan och i hamnen finns ett stort antal butiker, restauranger och barer. Har ni bil tar ni er enkelt runt kusten utmed Bjärehalvön för besök på de fina stränder som finns här. Ett tips är även att ta en dag och åka ut till Hallands väderö, båtar dit går från Torekovs hamn under sommarmånaderna. Besök Torekovs turistbyrås hemsida eller gör ett besök under deras öppettider. Även Båstad har en turistbyrå på torget vid kyrkan.

Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel, här finns gott om vackra cykelvägar att ta sig runt på. För taxiresor rekommenderar vi varmt det lokala bolaget Q5 taxi.


Våra hus

Bjäreterrassen hus 3

3 sovrum, sex bäddar, två badrum.

Läs mer och boka

Bjäreterrassen hus 10

3 sovrum, sex bäddar, två badrum.

Läs mer och boka

Bjäreterrassen hus 7

3 sovrum, sex bäddar, ett badrum.

Läs mer och boka

Bjäreterrassen hus 56

3 sovrum, sex bäddar, två badrum.

Läs mer och boka

Bjäreterrassen hus 63

3 sovrum, sex bäddar, två badrum.

Läs mer och boka

Bjäreterrassen hus 71

2 sovrum, fyra bäddar, två badrum.

Läs mer och boka


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. 

Rumsfördelning

Två till tre sovrum med två bäddar i vardera rum.

Utrustning

Ugn, mikro, kyl/frys, induktionsspis, diskmaskin, kombitvättmaskin, grill, tv, kaffebryggare, brödrost.

Gästresurser

I detta boende finns wi-fi, tv och parkeringsplats. Ytterligare parkeringsplatser i området. Tillgång till områdets pool, tennisbana, bastu och orangeri.

Omgivningar

Ca 2 km till Torekov hamn, ICA och pizzeria. Ca 1,5 km till Lyckantorget med ICA, Systembolaget, pizzeria. Drygt 2 km till Båstad hamn.

Tillval

Sänglinne & handdukar, babyset med spjälsäng och babystol, frukostpaket finns att beställa som tillval..


Vad tycker tidigare gäster?


Bokningsförfrågan

Välkommen med din bokningsförfrågan. 

För att se aktuellt pris, fyll i önskade datum i formuläret nedan och tryck på sök. Under högsäsong bokas husen på Bjäreterrassen hela veckor med ankomst och avresa på söndagar.