Bjäreterrassen hus 56

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats och soffgrupp. Slå upp dubbeldörrarna och kliv direkt ut till den anslutande uteplatsen och trädgården, här finns utemöbler och grill.

Här finns ett badrum på entréplan med golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. På entréplan finns ett sovrum och ytterligare två sovrum en trappa upp. Köket är utrustat för självhushåll och har diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, kaffebryggare, tekokare samt brödrost, utrustat för det för boendet avsett antal gäster. Till boendet hör en egen parkeringsplats och på områdets gästparkeringar finns möjlighet att ställa ytterligare bilar utan kostnad.

Läs mer om Bjäreterrassen och husens utrustning här


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. Under högsäsong bokas detta hus hela veckor med ankomst och avresa på söndagar.

Rumsfördelning

Tre sovrum med två sovplatser i vardera rum, totalt sex bäddar. 

Utrustning

Ugn, mikro, kyl/frys, induktionsspis, diskmaskin, tvättmaskin, grill, tv, kaffebryggare, brödrost.

Gästresurser

I detta boende finns wi-fi, tv, och parkeringsplats. Ytterligare parkeringsplatser i området. Tillgång till områdets pool, tennisbana, bastu och orangeri.

Omgivningar

Ca 2 km till Torekov hamn, ICA och pizzeria. Ca 1,5 km till Lyckantorget med ICA, Systembolaget, pizzeria. Drygt 2 km till Båstad hamn.

Tillval

Städning utförs professionellt inför varje ankomst. Sänglinne/handdukar, babyset med resesäng och babystol finns att beställa.


Bokning

Objekt: BT56

Boendekategori: 2