Beskrivning

Supermysig stuga på Storsegelgränd ett stenkast från Torekovs golfklubb. Storstuga med soffgrupp, matplats och kök. Huset är ljust och fräscht och är utrustat för självhushåll. Interiör och inredning är av enklare standard och går i sjuttiotalsstil. Perfekt boende för familjen som söker lugnet på semestern och uppskattar tillvaron i sommarstugan. 

Guldkornet i detta boende är definitivt den fantastiska trädgården, ägaren till detta hus är odlingsintresserad och det märks verkligen. Trädgården är uppvuxen och lummig och här finns trädgårdsgrupper i flera väderstreck att avnjuta morgonkafffet eller grillmiddagen. 

Husets skick och utrustning

Här finns totalt fyra sovrum, ett på entréplan och tre på övervåningen. Badrummet är nyrenoverat och har WC, dusch och tvättmaskin. Köket rymmer spis, ugn, kyl/frys samt bänkdiskmaskin. Egen parkeringsplats utanför huset.

På terrassen utanför storstugan finns en terrass längs med två sidor av huset med ett par olika sittgrupper samt grill. Trädgården är uppvuxen och ger ett bra insynsskydd från grannar och vägen. 

Rumsfördelning & sovplatser

Här finns fyra sovrum varav ett med våningssäng, och tre rum på övre plan varav två med en enkelsäng i vardera rummet och ett rum med två enkelsängar som går att ställa ihop till en dubbelsäng, totalt sex bäddar. Alla sovrum har rullgardiner täcke och kuddar.

Detta boende lämpar sig för upp till sex personer. 

Omgivningar

Huset ligger ca 400 meter från Torekovs golfbana och någon kilometer från kustlinjen, ett par kilometer från byn med restauranger och caféer, härifrån går även båten ut till Hallands väderö samt Torekov turistbyrå. I närheten finns även ICA-butik, pizzeria och bensinmack,  

För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad eller Brännborn Center i Ängelholm där det finns både Willys, ICA Maxi och diverse andra butiker. 

Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel. 


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. Under högsäsong bokas detta hus hela veckor med ankomst och avresa på söndagar.

Rumsfördelning

Tre sovrum varav ett med våningssäng och två med två enkelsängar. Detta boende lämpar sig för upp till sex personer.

Utrustning

Ugn, spis, kyl/frys, bänkdiskmaskin, kök, tvättmaskin, torktumlare, kaffebryggare, brödrost. 

Gästresurser

I detta boende finns wi-fi och parkering. 

Omgivningar

Ca en kilometer till havet. Ca 2 km till Torekov hamn och ungefär samma avstånd till ICA-butik. Avstånd till Båstad är ca 1,5 mil.  

Tillval

Städning utförs professionellt inför varje ankomst. Sänglinne/handdukar, babyset med resesäng och babystol finns att beställa.


Vad tycker tidigare gäster?


Bokning

Objekt: SND02

Boendekategori: 3