CONCIERGE HOME

FÖRUTOM EN HELTÄCKANDE UTHYRNINGSSERVICE FÖR DIG SOM VILL HYRA UT FINNS VI ÄVEN TILLGÄNGLIGA FÖR DIG OCH DIN FAMILJ NÄR NI SJÄLVA ANVÄNDER ERT HUS. VI KAN ÄVEN HJÄLPA TILL MED ALLA SLAGS UPPDRAG RELATERAT TILL SKÖTSELN AV DITT HUS. 

- VI SER HELT ENKELT TILL ATT CHECKA AV DIN ATT GÖRA LISTA! 

UTHYRNINGSSERVICE

Vi erbjuder ett fullservicekoncept där vi tar hand om allt kring uthyrningen av din bostad när du själv inte nyttjar den. Vi löser allt från fotografering och annonsering, till hyresavtal, bokningar och städning mellan avresor och ankomster. Vi jobbar i samråd med dig som fastighetsägare och du har hela tiden (om du vill) kontroll över vilka hyresgäster som godkänns.

Vi tar hand om alla förberedelser

Vi upprättar alla avtal inför uthyrningen och sammanställer andra nödvändiga dokument för ditt boende med information som kan vara bra för hyresgäster att känna till. Vi fotograferar ditt boende, skriver annonstexter och publicerar på relevanta plattformar.

Vi sköter all kontakt med dina gäster

Vi sköter alla bokningar och håller dig uppdaterad om bokningsläget. Vi ser till att hyrorna från hyresgästerna kommer in.

Ankomster & avresor

Vi håller kontakten med dina gäster inför ankomst, iordningställer bostaden och lämnar över nycklar. Vi finns sedan tillgängliga under vistelsen. Efter avresa synar vi av bostaden, städar och förbereder för nästa ankomst.HUSÄGARSERVICE

Förutom en heltäckande uthyrningsservice för dig som är intresserad av att hyra ut finns vi genom vårt systerföretag även tillgängliga för dig och din familj när ni själva använder ert hus. Vi utför alla slags städuppdrag, fixar tvätten och olika typer av ärenden och arrangemang du inte kan lösa själv.

Vi kan även ta hand om alla slags uppdrag som är relaterade till skötseln av ditt fritidshus.

- vi ser helt enkelt till att checka av din att göra lista!

Städning

Vi utför alla typer av städuppdrag. Vi sköter veckostädningen under semestern, vår- eller storstädning och utför även flyttstädningar. 

Tvätt & strykning

Vi betar av den växande tvätthögen under tiden vi tar hand om städningen. När vi ändå är på plats för att städa kan vi ta hand om strykning av skjortor, klänningar och gardiner.

Kemtvätt

Vi lämnar in lakan, kläder eller annat som ska till kemtvätten och levererar den rena tvätten hem till dig.

Hustillsyn

Vi erbjuder hustillsyn vid de tillfällen som huset står tomt då vi åker ut med jämna mellanrum och ser till att allt är som det ska.

Poolskötsel

Vi sköter löpande underhåll av poolen, håller koll på vattenvärden och sköter öppning och stängning vår och höst.

Trädgårdsskötsel

Kombinera uthyrningsservice med trädgårdsskötsel. Vi utför alla slags jobb inom trädgård.