Concierge Home

Vi tar hand om alla slags uppdrag som är relaterade till skötseln av ditt fritidshus. Det kan handla om trädgårdsskötsel, ta emot hantverkare, sköta poolen och hustillsyn under vinterhalvåret. 

Vi finns även tillgängliga för dig och din familj när ni själva använder ert hus. Vi utför alla slags städuppdrag, fixar tvätten och olika typer av ärenden och arrangemang du inte kan lösa själv.


Städning

Vi utför alla typer av städuppdrag. Vi skötser veckostädningen under semestern, storstädning på våren och vid andra tillfällen när ni är i behov av städning. Vi utför även flyttstädningar. Vi är flexibla och hittar tillsammans en lösning som passar. 

Offert

Hustillsyn

Vi erbjuder hustillsyn vid de tillfällen som huset står tomt då vi åker ut med jämna mellanrum och ser till att allt är som det ska.

Hemorganisering

Behöver du organisera förrådet eller i kökslådorna men inte har energin till det så löser vi det åt dig.

Trädgårdsskötsel

Kombinera uthyrningsservice med trädgårdsskötsel. Vi utför alla slags jobb inom trädgård.

Offert

Tvätt & strykning

Vi betar av den växande tvätthögen under tiden vi tar hand om städningen. När vi ändå är på plats för att städa kan vi ta hand om strykning av skjortor, klänningar och gardiner.

Vi lämnar in lakan, kläder eller annat som ska till kemtvätten och levererar den rena tvätten hem till dig.

Poolskötsel

Vi sköter löpande underhåll av poolen, håller koll på vattenvärden och sköter öppning och stängning vår och höst.


Bra att veta

Vi finns till för alla som har hus eller lägenhet på Bjärehalvön och i Helsingborg.

För tjänster som är berättigade till RUT/ROT tar vi hand om ansökan till Skatteverket. Här finns mer information om vad som gäller för att ha rätt till skattereduktion och vilka tjänster som är berättigade till avdrag.

Fyll i formuläret nedan för offert!


Offert

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.