Logo profile (kopia)

virtual assistant

Anlita en Virtual Assistant och frigör dyrbar tid. Tidskrävande, administrativa uppgifter kan med fördel delegeras till din VA som ger dig frihet att fokusera på det du gör bäst.

En Virtual Assistant skulle kunna liknas vid en modern variant av en sekreterare. Fördelen är att du slipper anställa och kan bestämma själv i vilken omfattning du vill använda din VA, det blir därmed väldigt kostnadseffektivt.

hur går det till?

Vi börjar med att ta reda på vilka uppgifter du är intresserad av att delegera ut till din VA och vilken omfattning som kan vara passande. Ett Skypemöte eller om möjligt ett personligt möte kan vara bra att börja med.

Så snart vi har en "att göra lista" och instruktioner om vad vi ska ta itu med kan vi sätt igång att jobba. Vi arbetar online och du har tillgång till din VA dagligen via mail, telefon, sms och Skype.  

Vi skickar rapporter och uppdateringar till dig en eller ett par gånger i veckan, alternativt i den utsträckning du önskar. Till en början kan det vara bra med tätare avstämningar för att säkerställa att vi utföra uppgifterna enligt dina förväntningar. 

vad kostar det?

Du kan välja att anlita en VA "on demand" eller teckna avtal med ett visst antal timmar/vecka. Kontakta oss för offert. 

TOREKOV | BÅSTAD | HELSINGBORG