Lägenhet med utsikt

Vretvägen, Båstad

Fler bilder kommer inom kort...

Beskrivning

Övervåning av en villa inredd till en lägenhet på ca 100 kvm med egen ingång. Detta boende är perfekt för den sportintresserade familjen som vill bo med närhet till såväl Båstad sportcenter som natur. Här bor ni på lugn återvändsgata intill mysiga promenadstråk och utsikten bjuder fantastiska vyer över laholmsbukten. 

Husets skick och utrustning

Lägenheten rymmer fullt utrustat kök med matplats, badrum med stor dusch, tvättmöjligheter i tvättstuga på entréplan samt tre sovrum med två sängar i vardera rum. På nedervåningen finns ett rum till med en säng, bokhylla mm som kan fungera som samlingsrum alternativt ett extra sovrum. Egen entré och uteplats med utemöbler och grill. Här finns även cyklar att låna för att ta sig runt och upptäcka nya områden.

Lägenheten är nyligen renoverad och iordningställd med nya fräscha möbler.

Rumsfördelning & sovplatser

Här finns tre sovrum med två sängar i vardera rum, samt ytterligare ett rum på entréplan med en säng att använda som allrum alternativt ytterligare ett sovrum, totalt sex (+1) sovplatser. Alla sovrum har rullgardiner och sängarna är utrustade med täcke, kuddar och madrasskydd.

Omgivningar

Här bor ni med fantastiskt läge en kort promenad från Båstad sportcenter med tennis- och padelbanor. Lika lätt är det att ta sig upp på åsen med härliga vandringsleder genom bokskogarna. Ta cykeln ner till Malenbadet eller Rivieras långa sandstrand. Här har ni även Båstad hamn med barer och restauranger samt Köpmansgatans shoppingmöjligheter på endast ett par kilometers avstånd. 

För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad där även ett antal andra butiker finns. Här finns sommarcyklar som går bra att låna (på egen risk, cyklarna underhålls ej) för att ta er runt precis som ni vill eller ta bilen och besök någon av Bjärehalvöns underbara sandstränder. Gillar ni att spela golf så har ni några kilometer till både Båstad och Torekov golfklubb.

För fler turisttips, titta in på Båstad turistbyrå vid kyrkan.  Även Torekov har en turistbyrå vidTorekov hamn. 

Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel, här finns gott om vackra cykelvägar att ta sig runt på.


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. 

Rumsfördelning

Tre sovrum med två bäddar i varje rum, totalt 6 bäddar.

Utrustning

Ugn/spis, kyl/frys, grill, kaffebryggare, brödrost. Lånecyklar (används på egen risk, underhålls ej).

Gästresurser

I detta boende finns wi-fi och parkeringsmöjligheter utanför huset. 

Omgivningar

Ca 2 km till Båstad hamn och köpmansgatan. Ca 3 km till Lyckantorget med lokal ICA, Systembolaget etc. 

Tillval

Sänglinne & handdukar, babyset med spjälsäng och babystol, finns att beställa som tillval..


Vad tycker våra tidigare gäster?


Bokningsförfrågan

Välkommen med din bokningsförfrågan.

För aktuell hyra, fyll i önskade datum i formuläret nedan och tryck på sök. Under högsäsong bokas detta objekt hela veckor med ankomst och avresa på lördagar.