Radhus Skrattarpsvägen

Beskrivning

Mysigt radhus i lugnt läge med utsikt över golfbanan och ner mot havet. Huset är ljust, fräscht och välplanerat med altaner i två väderstreck samt separat gäststuga. Skjutdörrarna som vetter ut mot altanen och den gröna allmänningen på husets baksida ger ett fint ljusinsläpp och en öppen känsla. 

Husets skick och utrustning

I stora huset finns kök med anslutande matplats och vardagsrum med mysig soffgrupp, öppen spis och tv. Här finns tre sovrum samt ett badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. På baksidan finns en härlig altan i soligt läge med utemöbler och grill. Här finns även en gräsmatta/allmänning och insynsskydd från grannar. På framsidan av huset finns ytterligare en altan som har fantastisk utsikt över golfbanan och havet. Tvärsöver altanen finns ett till badrum med dusch och toalett samt en bastu. Här finns även en gäststuga med plats för två gäster. 

Rumsfördelning & sovplatser

I stora huset finns tre sovrum varav ett med dubbelsäng och två med en enkelsäng i vardera rummet. I gäststugan finns två enkelsängar. I alla sovrum finns klädförvaring samt rullgardiner och sängarna är utrustade med täcke, kuddar och madrasskydd.

Omgivningar

Allt som Bjärehalvön har att erbjuda finns i närheten. För den golfintresserade ligger Torekov golfbana precis intill, i klubbhuset finns även en trevlig restaurang. Byn i Torekov ligger på promenad- eller cykelavstånd och där finns gott om restauranger, caféer och butiker. 

Bjärehalvön bjuder på fantastisk natur och härliga sandstränder. Besök någon av turistbyråerna för tips på sevärdheter och utflyktsmål. Torekov turistbyrå ligger i Torekov hamn. Även Båstad har en turistbyrå vid kyrkotorget.

Båstads utbud av barer och restauranger samt Köpmansgatans shoppingmöjligheter finns på ca en mils avstånd. För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad där även ett antal andra butiker finns. 


Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel, här finns gott om vackra cykelvägar att ta sig runt på.


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. 

Rumsfördelning

Tre sovrum varav ett med dubbelsäng och två med enkelsängar, samt gäststuga med två enkelsängar, totalt sex bäddar.

Utrustning

Ugn/spis, kyl/frys, mikro, grill, kaffebryggare, brödrost.

Gästresurser

I detta boende finns tv, och parkeringsmöjlighet längre ner på gatan.

Omgivningar

Ca 2 km till Torekov hamn och samma avstånd till matbutik. Ca 1 mil till Båstad.

Tillval

Städning utförs av städbolag inför varje ankomst. Sänglinne/handdukar, babyset med resesäng och babystol finns att beställa.


Vad tycker våra tidigare gäster?


Bokning

Objekt: SKN47

Boendekategori: 2