Compact living Hagalundsgatan

Beskrivning

Mysigt inredd gäststuga med fantastiskt läge i Båstad. Härligt stenbelagd bakgård med uteplats och grill.

Toppläge endast en kort promenad från Köpmansgatan, hamnen och allt som Båstad har att erbjuda. Ett perfekt semesterboende för den lilla familjen eller det vuxna sällskapet. 

Husets skick och utrustning

Här finns kök/pentry med allt som behövs för matlagning, badrum med dusch och WC samt tvättmaskin och rum med soffa/säng, matplats och ett sovloft. Altandörr som vetter ut till trädgården och uteplatsen. Egen parkeringsplats inne på tomten.

Rumsfördelning & sovplatser

I stugan finns en soffa/säng för två personer samt ett sovloft med två stycken madrasser, totalt upp till fyra sovplatser. 

Omgivningar

I detta boende bor ni med närhet till det mesta. Ni har Köpmansgatan med shopping och caféer precis runt hörnet. Hamnen och bykärnan ligger endast en kort promenad bort och ni tar er enkelt runt med bil eller cykel till Bjärehalvöns vackra stränder och mysiga gårdsbutiker. Gillar ni att spela golf så har ni några kilometer till både Båstad och Torekov golfklubb.

För fler turisttips besök Båstad turistbyrå på torget vid kyrkan, även Torekov har en turistbyrå vid Torekov hamn.

Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel, här finns gott om vackra cykelvägar att ta sig runt på. 


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. 

Rumsfördelning

Stuga med bäddsoffa/dubbelsäng+sovloft med två madrasser, totalt 2 (+2) bäddar.

Utrustning

Ugn/spis, kyl/frys, tvättmaskin, grill, kaffebryggare.

Gästresurser

I detta boende finns egen parkeringsplats för en bil.

Omgivningar

Ca 700 m till Båstad hamn med restauranger, caféer, barer, sandstrand och tennisen. Ca 800 m till Lyckantorget med lokal ICA-butik etc. 

Tillval

Städning utförs professionellt inför varje ankomst. Sänglinne/handdukar, babyset med resesäng och babystol finns att beställa.


Vad tycker våra tidigare gäster?


Bokning

Objekt: HAN07

Boendekategori: 3