Stuga Kattviksvägen

Beskrivning

Riktig sommarstugekänsla på Kattviksvägen, ett par km från Båstad hamn. Fantastisk utsikt över äppelodlingarna och havet. I trädgården finns uteplats med utemöbler och grill. Badbrygga finns en kort promenad bort, här finns även cyklar att låna för att ta sig runt och upptäcka nya områden.

Husets skick och utrustning

Stugan är ca 56 kvm med kök, vardagsrum, matplats samt två sovrum och ett badrum. Köket är fullt utrustat. Matplatsen har bord och stolar för fyra personer och i vardagsrummet finns en soffa samt tv. Här finns två sovrum varav ett med två enkelsängar och ett med våningsäng. Badrum med wc, och dusch. 

Huset är i "sommarstugestandard" men är fräscht och har rinnande vatten/WC. Det finns möjlighet att parkera bilen på uppfarten. 

Rumsfördelning & sovplatser

Här finns två sovrum varav ett med två enkelsängar och ett med våningsäng, totalt fyra sovplatser. Alla sovrum har rullgardiner och sängarna är utrustade med täcke, kuddar och madrasskydd.

Omgivningar

Här bor ni med fantastiskt, lantligt läge ett stenkast från havet, samtidigt som ni har Båstad hamn med barer och restauranger samt Köpmansgatans shoppingmöjligheter på endast ett par kilometers avstånd. 

För storhandling rekommenderar vi Willys i Entré Båstad där även ett antal andra butiker finns. I garaget står sommarcyklar som går bra att låna (på egen risk, cyklarna underhålls ej) för att ta er runt precis som ni vill eller ta bilen och besök någon av Bjärehalvöns underbara sandstränder. Gillar ni att spela golf så har ni några kilometer till både Båstad och Torekov golfklubb.

För fler turisttips, titta in på Båstad turistbyrå vid kyrkan.  Även Torekov har en turistbyrå vidTorekov hamn. 

Ta sig runt

Vill ni inte köra bil finns andra möjligheter att ta sig runt i området. Bussförbindelserna är relativt goda, se på Skånetrafikens hemsida eller ladda ner deras app för aktuella tidtabeller. Ett annat tips är att upptäcka Bjärehalvön på cykel, här finns gott om vackra cykelvägar att ta sig runt på.


Fakta

In- & utcheckning

Incheckning from. kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 10.00. Under högsäsong bokas detta hus hela veckor med ankomst och avresa på lördagar. 

Rumsfördelning

Två sovrum varav ett med två enkelsängar och ett med våningsäng, totalt 4 bäddar.

Utrustning

Ugn/spis, kyl/frys, grill, tv, kaffebryggare, brödrost.

Gästresurser

I detta boende finns tv, och parkeringsmöjlighet på uppfarten.

Omgivningar

Ca 2 km till Båstad hamn och köpmansgatan. Ca 3 km till Lyckantorget med lokal ICA, Systembolaget etc. 

Tillval

Städning utförs professionellt inför varje ankomst. Sänglinne/handdukar, babyset med resesäng och babystol finns att beställa.


Vad tycker våra tidigare gäster?


Bokning

Objekt: KN111

Boendekategori: 3