har du en bostad som inte nyttjas hela eller delar av året?

Då kanske du har funderat på att hyra ut. Vi erbjuder ett fullservicekoncept där vi tar hand om allt kring uthyrningen av din bostad när du själv inte nyttjar den. Vi sköter all kontakt med dina gäster samt löser allt från fotografering och annonsering, till bokningar och avsyning samt städning mellan avresor och ankomster. 

Vi kan även genom vår concierge service hjälpa dig med skötseln av ditt hus under de delar av året då det står tomt eller när du själv använder det. Vi erbjuder allt från hemstädning, trädgårdsskötsel och hustillsyn till inköp och eventplanering. 

Varför hyra ut med Inas Concierge? 

  • Personligt - vi eftersträvar en personlig kontakt med våra husägare och till stor del även med våra gäster och vi skräddarsyr gärna en lösning som passar varje individ.
  • Smidigt - vi erbjuder en helhetslösning som innebär minimalt med jobb för dig. Det allra mesta ingår i vårt arvode och vi erbjuder även andra tjänster som kan förenkla ditt husägande. När du blir kund hos oss får du en egen inloggning till ditt boende där du kan se aktuellt bokningsläge och blockera perioder som du vill nyttja boendet för egen del mm.
  • Tryggt - när du hyr ute via Inas Concierge får du ta del av vår försäkring som skyddar vid eventuella skador kopplat till uthyrningen. Genom vår lokala närvaro kan vi även vara snabbt på plats i det fall något oväntat skulle inträffa.

vill du veta mer? 

Kontakta oss redan idag

Ring +46 70 149 00 51

Maila info@inasconcierge.se


Bli Medlem

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och Användarvillkor gäller.