Logo profile (kopia)

Tjänster för privatpersoner

Vad är personliga conciergetjänster? 

Det är lösningen på alla små vardagsproblem som behöver fixas. 
Ofta börjar det med att någon av våra kunder frågar om vi även kan fixa lite andra grejer när de får sin hemstädning.

Till skillnad från en hotellconcierge fokuserar vi på att lösa dina vardagsproblem. En personlig concierge är som en livskoordinator du alltid kan vända dig till. Oavsett om problemen är stora eller små får du hjälp med att hitta den rätta lösningen. 
Hustillsyn kombineras ofta med vår semesterservice. Tänk dig själv att ha kylen påfylld när du kommer till sommarstugan. Vi hjälper även till att hyra ut sommarstugan när du semestrat färdigt. Kolla in våra uthyrningstjänster om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbar på den fronten. 

 

concierge home
hemstädning


Vår målsättning är att skapa en hotellkänsla vart vi än går. Vi vill ge den där känslan av något litet extra, som man inte riktigt kan ta på men som känns direkt när du kliver in genom dörren. Nyfiken? Ta reda på mer om våra städtjänster

 

Se inas concierge som din ”go to person” när det brinner runt knuten, din koordinator när du behöver få ett projekt på plats, din privata fixare

concierge care
hustillsyn

Vår tillsynsservice finns för dig som behöver regelbunden tillsyn av ditt fritidshus eller som vill att din bostad får en extra titt när du är bortrest.
Läs mer

 

"Vi tar oss aldrig an ett projekt om vi inte är säkra på att det blir succé, och hitills har vi inte tackat nej till något. 

Concierge bnb uthyrningsservice

Har du funderat på att hyra ut din bostad när du själv ska åka iväg eller vill du kanske hyra ut ditt fritidshus större del av året? 

Vi löser allt det praktiska runtikring, kolla in vår uthyrningsservice


 

Du går väl inte miste om alla fina erbjudanden som våra VIP-medlemmar får? I så fall borde du gå med i vår kundklubb på en gång

concierge vacation
semesterhusförmedling
 

Gillar du att kika runt på vår hemsida?
Om du kikar extra noggrant kanske du hittar en gömd skatt, ett erbjudande värt att leta efter!

personliga conciergetjänster


Vi tror på mångsidig service, därför erbjuder vi mängder av olika tjänster under samma tak. Varför ska man be flera olika om hjälp när man har en som löser allt? 

Ta reda på mer om våra personliga conciergetjänster

VILL DU VETA MER OM VÅRA TJÄNSTER?
- KONTAKTA OSS REDAN IDAG

inas logo

​​​​TOREKOV | BÅSTAD | HELSINGBORG