inas-concierge-orig-logotype-fyrk-pant-532-U

Concierge BnB uthyrningsservice

Att hyra ut sin bostad är för många en bra möjlighet till en extra inkomst, och det har aldrig varit enklare. Anlita oss så tar vi hand om alla praktiska detaljer kring uthyrningen.  

Vi erbjuder en helhetsservice med allt från fotografering och annonsering till städning, nyckelöverlämning och avsyning vid avfärd.
Vi strävar alltid efter att varje gäst ska få en så positiv upplevelse av ert boende som möjligt. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att ni som hyresvärdar ska känna er trygga genom hela processen. 

 

varför inas concierge?


Flexibelt – du bestämmer själv under vilka perioder du vill hyra ut ditt hus
och när du vill nyttja det för egen del

Prisvärt – vi tar ett lägre arvode än många andra aktörer på marknaden, samtidigt erbjuder vi en helhetsservice – vi tar hand om ALLT!


 

Concierge BNB - Steg för steg

Vi börjar med att ta ett första samtal, gärna på plats i din bostad så att vi kan gå igenom objektet tillsammans. Detta inledande möte är alltid kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. 

Vi återkommer sedan med en offert samt förslag på hyresnivåer under olika säsonger samt en uppskattning om vilka intänker det kan handla om framöver. Därefter avgör du om du vill anlita oss som förmedlare. 


 

IT´s a match?

Väljer du att anlita oss utformar vi sedan, utifrån de uppgifter vi får från dig en husbeskrivning som detaljerat talar om för hyresgästen vad de kan förvänta sig av ditt boende.

Vi upprättar avtal som reglerar rättigheter och skyldigheter samt ansvarsförhållanden mellan dig som uthyrare samt oss som förmedlare. Vi hjälper dig även att utforma andra nödvändiga dokument så som säkerhetsföreskrifter, instruktioner och husregler samt hjälper vid behov till med rådgivning.

Komplett bokningsservice

Därefter fotograferas ditt boende, vi redigerar bilderna och skriver en
objektsbeskrivning. Efter ditt godkännande publicerar vi annonsen. Vi använder
oss av sidor som Air BnB, Homeaway, Blocket Bostad. Vi marknadsför även våra
objekt på sociala medier, på vår egen hemsida samt på Google.

Allting kring bokningen av ditt boende tar vi hand om och håller dig uppdaterad
om bokningsläget under tiden.
Hyresavtal upprättas sedan med varje hyresgäst.


 

Det är de små detaljerna som gör skillnaden, därför märks det om vi har varit på plats.

vi tar hand om dina gäster

Inför uthyrning börjar vi alltid med en grundlig startstädning. Vi kan även hjälpa till med inventering och eventuella inköp som behövs göras inför uthyrning.
Inför varje ankomst iordningställer vi bostaden, tar emot gästerna personligen, överlämnar nycklar och informerar om bostaden. Vi finns alltid tillgängliga via mail och telefon under vistelsen och kan vid behov åka ut om problem skulle uppstå. Vid avfärd tar vi emot nycklar, avsynar, inventerar, städar och iordningställer inför nästa ankomst. 

vad kostar det?

För att kunna ge dig ett pris så behöver vi veta lite mer om ditt boende. Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi till dig inom kort.