top of page
A78CC318-35D8-459D-AC0D-07E1FD1C0B2B_edi

OM

Inas Concierge

Inas Concierge är den lokala boendeförmedlaren på Bjäre och det självklara valet för familjer som vill spendera semestern bekvämt med friheten det innebär att hyra ett privat boende.

Vår prioritet är att du ska ha en problemfri och njutbar tid hos oss.  Varje boende inspekteras inför ankomst för att säkerställa att det uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Om ett problem skulle uppstå under din vistelse finns vi alltid nära till hands för att hjälpa till om vi skulle behövas.

Vi försöker alltid göra vårt bästa för att erbjuda det där lilla extra och hjälper dig gärna att hitta det perfekta boendet till dig och din familj.

Bläddra bland våra boenden eller kontakta oss direkt

Alltid hos Inas

Utrustning & Inredning

Alla våra boenden är utformade för att vara självhushållande, vilket ger dig friheten att laga mat, umgås och verkligen känna dig som hemma. Däremot så varierar inredning och den typ av utrustning som finns tillgänglig. Vi ser till att de mest grundläggande förbrukningsartiklarna så som diskmedel, handtvål etc. finns tillgängligt så att du inte behöver oroa dig för att handla direkt när du kommer fram. Vi vill att du ska kunna slappna av och njuta av din tid hos oss från första stund.

Även förbrukningskostnader så som el, vatten mm ingår alltid i hyran. 

Städning

Renlighet är en av våra främsta prioriteringar. Innan varje ankomst städas våra boenden professionellt för att garantera en fräsch och inbjudande miljö. Vi vill att du, precis som alla våra gäster ska komma till ett rent och välkomnande hem där du kan trivas och koppla av. För att städningen alltid ska hålla samma kvalitét tillåter vi därför inte att våra gäster utför avresestädningen själva utan det sker alltid genom vårt städbolag.

In- & Utcheckning

För att göra incheckningen smidig och bekväm erbjuder vi självständig incheckning i de flesta av våra boenden. Nyckeln finns oftast i ett nyckelskåp bredvid boendet, vilket innebär att du kan anlända när det passar dig bäst. I våra premiumboenden möter vi dig personligen vid ankomsten och ger dig nycklarna samtidigt som vi visar dig runt. 

Green Bathroom_edited.jpg
IMG_0241_edited_edited.jpg
IMG_0239_edited.jpg

våra boenden ägs till största del av privatpersoner. utrustning och inredning varierar därför utefter husägarens smak och preferenser. dock så är det för oss viktigt att varje boende håller en förväntad standard och alla boenden är utrustade för självhushåll.  

Tillval

Sänglinne & handdukar, 350 kr

Vi bäddar sängarna inför er ankomst och lämnar badhandduk plus handduk till er. Vill ni ha extra handdukar under er vistelse ordnar vi även detta. 

Babysäng, Barnstol, 690 kr resp. 125 kr

Vi erbjuder extra utrustning för barnen så som babysäng inklusive täcke, kudde och sänglinne samt barnstol. I vissa boenden finns redan extra utrustning tillgänglig, så även leksaker och spel. Reser du med små barn och söker ett boende som är extra väl anpassat, skicka oss ett mail så hjälper vi dig vidare. 

Cyklar, enligt lev. prislista

Inredning varierar. Förbrukningskostnader, artiklar ingår inkl wi-fi. 

Vi samarbetar med Rentbike som levererar cyklarna till adressen för boendet den tid och datum som ni väljer. Det finns en massa olika modeller att välja mellan. Besök bokningssidan direkt för tillgängliga modeller och prisuppgifter. 

I vissa boenden finns cyklar tillgängliga, information finns på respektive boendesida, alternativ ta kontakt med oss för ytterligare info. 

Annat

Är det något annat ni behöver? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi kan ordna det mesta som ni vill ha under er vistelse. 

Hotel towels_edited.jpg
Yellow Bike_edited_edited.jpg

För dig som söker den ultimata bekvämligheten erbjuder vi en hotell liknande upplevelse med bäddade sängar, fluffiga handdukar och alla bekvämligheter som hemma ordnar vi givetvis även detta.

RESA MED BARN

Bjäre är ett populärt resmål för barnfamiljer, och det är full förståeligt. Hela halvön är omgiven av långgrunda stränder och det finns gott om aktiviteter för barnen.  

Tips

stränder

Här finns gott om långgrunda stränder runt hela halvön. Fråga oss eller besök turistbyrån för tips på närmsta strand. 

utomhusbad

Besök någon av de populära utomhusbasängerna. Malenbadet ligger centralt i Båstad och Skummeslövsbadet ligger vackert intill stranden, på cykelavstånd från Båstad. 

sport och aktiviteter för barn

Det finns en massa aktiviteter för barnen att välja mellan. Kungsbygget äventyrspark, barnens lögnäs för att nämna några, och för den sportintresserade finns både seglarskola och sommartennisskola

AdobeStock_216275544_Fotor_edited_edited

Många av våra gäster är barnfamiljer som upptäckt fördelarna med att hyra ett privat boende istället för att checka in på hotell. Att kunna laga sin egen mat och ha gott om ytor att röra sig i, både ute och inne är ofta väldigt uppskattat. 

Vissa boenden är extra genomtänkta för barnfamiljer och har extra utrustning, leksaker etc. tillgängligt. Fråga oss så hjälper vi dig att hitta rätt boende. 

BOENDEN FÖR BARNFAMILJER

Toddler in Bear Costume_edited_edited.jpg

Rekommenderat för småbarnsfamiljer

IMG_5411_edited_edited.jpg
IMG_4808_edited_edited.jpg
IMG_0997_edited_edited.jpg

RESA MED HUND

Hunden är en del av familjen och för många är det lika viktigt att ta med sin pälskling på semestern som vilken annan familjemedlem som helst.

Bjäre är ett underbart ställe att bo och leva med hund. Här finns hundbad, rastgårdar och en massa härliga vandringleder och promenadstråk att upptäcka. 

Lazy Brown Dog_edited_edited.jpg

Vissa boenden tillåter vistelse med hund på förfrågan. Det är upp till varje husägare att avgöra om möjligheten att ta med sig hund. Var noga med att säkerställa i förväg att hund kan följa med pga pälsdjursallergi etc. 

 Kontakta oss för att hitta rätt boende till dig och din fyrbenta vän. 

Tips

hundbad

Hundar är tillåtna på stränderna under vinter- och kvällstid. På sommarmånaderna finns det flera olika hundbad att besöka, även dagtid. 

promenadvägar och rasTgårdar

Bjäre kryllar av vandringleder så har du för vana att upptäcka nya miljöer tillsammans med din hund har du hittat rätt. Ta en sväng förbi Båstad turistbyrå som är uppdaterade om vilka leder som lämpar sig bra för hundpromenader. 

äta ute med vovve

Många restauranger och caféer tillåter idag hund både på uteserveringen och inne. Kul tycker vi!

Dog Swimming_edited_edited.jpg

Vad säger våra gäster?

blad

Karin, airbnb November 2023

"Besökte Båstad och detta underbara hus! Rent, fräscht, välutrustat och med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Stora sociala ytor gjorde att det var perfekt för att umgås i. Ett plus för bastun och den underbara glasverandan med plats för många ..." Läs fler omdömen
bottom of page