top of page
Agardhsgatan i Båstad

BOENDEFÖRMEDLING PÅ BJÄREHALVÖN - BÅSTAD OCH TOREKOV

Inas Concierge är din personliga guide till de bästa boendena på Bjärehalvön. Vi är en lokal boendeförmedling på Bjärehalvön och specialiserar oss på att erbjuda välutrustade och familjevänliga semesterboenden av hög kvalitet. Med ett brett utbud av boenden i populära destinationer som Torekov och Båstad kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta boendet för din semester.

När du bokar med oss kan du njuta av friheten som kommer med att hyra ett privat boende. Varje boende inspekteras noggrant innan ankomst för att säkerställa att det lever upp till våra höga kvalitetsstandarder. Om något oförutsägbart inträffar under din vistelse, finns vi alltid nära till hands för att hjälpa till och se till att du får den hjälp du behöver.

Vi strävar efter att erbjuda det där lilla extra som gör din vistelse minnesvärd och vår passion är att hjälpa dig att skapa en underbar semesterupplevelse. 

Vi gör allt vi kan för att se till att ditt boende passar perfekt för dig och din familj. Scrolla igenom våra boenden eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det optimala boendet för din nästa resa till Bjärehalvön.

Inas Concierge 

Alltid hos Inas

Utrustning & Inredning

Alla våra boenden är utformade för att vara självhushållande, vilket ger dig friheten att laga mat, umgås och verkligen känna dig som hemma. Däremot så varierar inredning och den typ av utrustning som finns tillgänglig. Vi ser till att de mest grundläggande förbrukningsartiklarna så som diskmedel, handtvål etc. finns tillgängligt så att du inte behöver oroa dig för att handla direkt när du kommer fram. Vi vill att du ska kunna slappna av och njuta av din tid hos oss från första stund.

Även förbrukningskostnader så som el, vatten mm ingår alltid i hyran. 

Städning

Renlighet är en av våra främsta prioriteringar. Innan varje ankomst städas våra boenden professionellt för att garantera en fräsch och inbjudande miljö. Vi vill att du, precis som alla våra gäster ska komma till ett rent och välkomnande hem där du kan trivas och koppla av. För att städningen alltid ska hålla samma kvalitét tillåter vi därför inte att våra gäster utför avresestädningen själva utan det sker alltid genom vårt städbolag.

In- & Utcheckning

Vi är en lokalt baserad boendeförmedling på Bjärehalvön så vi finns alltid nära till hands om vi skulle behövas. För att göra incheckningen smidig och bekväm erbjuder vi dock  självständig incheckning i de flesta av våra boenden. Nyckeln finns oftast i ett nyckelskåp bredvid boendet, vilket innebär att du kan anlända när det passar dig bäst.

Fullständiga hyresvillkor >

Trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp
Drömmigt badrum med gröna växter
Mysigt vardagsrum

Inas concierge är din lokala boendeförmedling på bjärehalvön. våra boenden ägs till största del av privatpersoner. utrustning och inredning varierar därför utefter husägarens smak och preferenser. dock så är det för oss viktigt att varje boende håller en förväntad standard och alla boenden är utrustade för självhushåll.  

Tillval

Sänglinne & handdukar, 350 kr

Vi bäddar sängarna inför er ankomst och lämnar badhandduk plus handduk till er. Vill ni ha extra handdukar under er vistelse ordnar vi även detta. 

Babysäng, Barnstol, 690 kr resp. 125 kr

Vi erbjuder extra utrustning för barnen så som babysäng inklusive täcke, kudde och sänglinne samt barnstol. I vissa boenden finns redan extra utrustning tillgänglig, så även leksaker och spel. Reser du med små barn och söker ett boende som är extra väl anpassat, skicka oss ett mail så hjälper vi dig vidare. 

Cyklar, enligt lev. prislista

Vi samarbetar med Rentbike som levererar cyklarna till adressen för boendet den tid och datum som ni väljer. Det finns en massa olika modeller att välja mellan. Besök bokningssidan direkt för tillgängliga modeller och prisuppgifter. 

Vi är en boendeförmedling på Bjärehalvön som förmedlar privatägda bostäder. Därför finns det i vissa boenden cyklar tillgängliga, information finns på respektive boendesida, alternativ ta kontakt med oss för ytterligare info. 

Annat

Är det något annat ni behöver? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi kan ordna det mesta som ni vill ha under er vistelse. 

Handdukar
En gul cykel

För dig som söker den ultimata bekvämligheten erbjuder vi en hotell liknande upplevelse med bäddade sängar, fluffiga handdukar och alla bekvämligheter som hemma ordnar vi givetvis även detta.

RESA MED BARN

Bjäre är ett populärt resmål för barnfamiljer, och det är full förståeligt. Hela halvön är omgiven av långgrunda stränder och det finns gott om aktiviteter för barnen.  

Tips

stränder

Här finns gott om långgrunda stränder runt hela halvön. Fråga oss eller besök turistbyrån för tips på närmsta strand. 

utomhusbad

Besök någon av de populära utomhusbasängerna. Malenbadet ligger centralt i Båstad och Skummeslövsbadet ligger vackert intill stranden, på cykelavstånd från Båstad. 

sport och aktiviteter för barn

Det finns en massa aktiviteter för barnen att välja mellan. Kungsbygget äventyrspark, barnens lögnäs för att nämna några, och för den sportintresserade finns både seglarskola och sommartennisskola

Nyfiket barn i badrum

Många av våra gäster är barnfamiljer som upptäckt fördelarna med att hyra ett privat boende av en boendeförmedling på Bjärehalvön istället för att checka in på hotell. Att kunna laga sin egen mat och ha gott om ytor att röra sig i, både ute och inne är ofta väldigt uppskattat. 

Vissa boenden är extra genomtänkta för barnfamiljer och har extra utrustning, leksaker etc. tillgängligt. Fråga oss - din boendeförmedling på Bjärehalvön så hjälper vi dig att hitta rätt boende. 

BOENDEN FÖR BARNFAMILJER

Barn i björnkostym

Rekommenderat för småbarnsfamiljer

Familjevänlig villa i Hemmeslöv
Rymligt vardagsrum på härliga solsidan i Torkeov
Sovrum i Bjäreterrassens bästa läge

RESA MED HUND

Hunden är en del av familjen och för många är det lika viktigt att ta med sin pälskling på semestern som vilken annan familjemedlem som helst.

Bjäre är ett underbart ställe att bo och leva med hund. Här finns hundbad, rastgårdar och en massa härliga vandringleder och promenadstråk att upptäcka. 

Vilande hund på säng

Vissa boenden tillåter vistelse med hund på förfrågan. Det är upp till varje husägare som hyr ut via vår boendeförmedling att avgöra om möjligheten att ta med sig hund. Var noga med att säkerställa i förväg att hund kan följa med pga pälsdjursallergi etc. 

 Kontakta oss för att hitta rätt boende till dig och din fyrbenta vän. 

Tips

hundbad

Hundar är tillåtna på stränderna under vinter- och kvällstid. På sommarmånaderna finns det flera olika hundbad att besöka, även dagtid. 

promenadvägar och rasTgårdar

Bjäre kryllar av vandringleder så har du för vana att upptäcka nya miljöer tillsammans med din hund har du hittat rätt. Ta en sväng förbi Båstad turistbyrå som är uppdaterade om vilka leder som lämpar sig bra för hundpromenader. 

äta ute med vovve

Många restauranger och caféer tillåter idag hund både på uteserveringen och inne. Kul tycker vi!

Simmande hund

Vad säger våra gäster?

blad

Karin, airbnb November 2023

"Besökte Båstad och detta underbara hus! Rent, fräscht, välutrustat och med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Stora sociala ytor gjorde att det var perfekt för att umgås i. Ett plus för bastun och den underbara glasverandan med plats för många ..." Läs fler omdömen
bottom of page