top of page

HEMMA BRA

Bjäre bäst

Sök
  • Skribentens bildIna

Hemma bra, bjäre bäst!

Uppdaterat: 12 mars

UTVALT INLÄGG


Välkommen till Båstad och Bjärehalvön, ett fantastiskt resmål med så mycket att upptäcka. 
Bjärehalvön ligger längs med kusten i den nordvästra delen av Skåne, precis där Hallandsåsen tar slut och havet börjar. På varsin sida av åsen ligger Båstad och Torekov, båda två vackra orter med pittoreska bykvarter och hamnområden med restauranger och uteliv. 


Sveriges bästa resmål?


Det finns få platser som erbjuder en så stor variation av utbud som Bjäre. Båstad är av många känt som en sommarstad med fest och glamour, men det finns mer som är värt att nämnas. Många lockas av de oändliga möjligheter till sport och aktiviteter som golf, cykling och vandring.

Andra kommer hit för att besöka något av alla de evenemang som anordnas här varje år. Här finns sandstränder i alla riktningar, vacker natur och vandringsleder, en uppsjö av aktiviteter både för barn och vuxna, restauranger, barer och shopping för att nämna några. 


Året om


De allra flesta väljer att komma hit under sommaren när det är fullt av liv och rörelse. Men för mig är ändå våren och hösten den tid som är allra bäst. Sommaren kommer ofta tidigare och dröjer sig kvar långt in i september. Många butiker och restauranger är redan/fortfarande öppna men du får uppleva ett helt annat lugn. 

Helt klart är iallafall att Många som besöker Bjäre väljer att återvända om och om igen. Jag kom själv ner till Båstad för ett antal år sen och nu, nästan tio år senare är jag fortfarande kvar.

Ofta får jag frågan från våra gäster om tips på aktiviteter, bästa restaurangerna, vilka stränder ska vi besöka, osv osv. Därför kommer den här bloggen fyllas på med en massa tips och information om såväl de allra populäraste aktiviteterna och platserna men även bjuda på en del dolda pärlor. 


Hoppas vi ses!

Kram, Ina

37 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page